Wij zoeken jou! —> NU!

Wanted gezocht redactie mod leden clan design web talent

Zoals jullie kunnen zien is de launch van 360clan.nl minder succesvol verlopen als gehoopt. Als gevolg van een gebrek aan redactieleden en andere cruciale mankracht is de site nooit echt van de grond gekomen. Daar kwam nog bij dat onze dochtersite ps3clan.nl meer aandacht nodig had waardoor het vers gelanceerde 360clan op een zijspoor belandde en langzaam het duister inreed.

Die donkere dagen zijn echter voorbij! Ps3clan.nl is in een nieuw flashy jasje gestoken en de site loopt momenteel als een trein. Mooi bijgevolg is dat 360clan.nl nu echt de aandacht kan krijgen die het verdient, en dat is natuurlijk waar de gemiddelde Xbox 360 bezitter, gamer, fan, enthousiasteling, fanboy op zit te wachten! Vanaf vandaag zal de site langzaam zijn reis vervolgen om hopelijk in de nabije toekomst pas echt op stoom te komen!

Allemaal instappen!

Natuurlijk klinkt dat allemaal heel mooi, maar zoals iedereen weet is een site niets zonder een mooie community. En daarom zijn wij op zoek naar jou! Gezien de frisse herstart van de site zoeken wij op alle fronten mensen om samen met ons 360clan de site te maken die het kan zijn.

Dus hoe kan ik helpen?

– Boven alles zoeken wij gewoon leuke gezellige members die actief onze site en fora bevolken (onveilig maken). Zoals gezegd is een site niets zonder een leuke community!

– Wil je naast het feit dat je een reuze gezellige member bent meer doen voor de site? Dat kan!

Zo zoeken wij nog naar getalenteerde mensen die helpen onze frontpage van nieuws te voorzien. Heb jij een visie? of kun je gewoon verdomd leuke stukjes schrijven? Meld je aan! Er staat op dit moment geen minimum leeftijd vast aangezien er genoeg jong talent rondloopt. Daarentegen verwachten we wel het volgende:

– Goede (zo niet perfecte) beheersing van Nederlandse taal
– Een volwassen houding (in de zin van gedrag)
– Doorzettingsvermogen (denk niet dat een stukje schrijven altijd leuker is dan in bed blijven liggen)
– Last but not least: je hebt een Xbox 360 (Duh!)

Denk jij hier aan te voldoen, of dat deze job je zelfs op het lijf geschreven staat? Stuur me dan even een mail (zie beneden) met je gegevens en een motivatie en dan zullen we ons best doen iedereen een eerlijke kans te geven!

Dat gezegd, wat schuift dat?

Helaas kunnen we onze redactieleden geen geldelijke vergoeding bieden voor hun werk, winst is namelijk niet de bestaansreden van de site. Je moet het voornamelijk zien als een hobby. Een hobby met voordelen natuurlijk! Zo kom je als gevestigd redactielid in aanmerking voor review-exemplaren van games, bovendien staat het werk voor onze site mooi op je CV mocht je een baan zoeken in de games-industrie! En boven alles maak je als redactielid natuurlijk deel uit van een mooi team dat verantwoordelijk is voor het wel en wee van de site, en natuurlijk de groeiende community van gamers!

Booooom! Headshot!

En met die gamers komen we op de derde manier waarop je de community van dienst kunt zijn! Zoals de naam namelijk al doet vermoeden is 360clan.nl behalve een nieuwssite ook een clan. Onder de noemer X3C deelt onze clan met alle liefde headshots uit in online games (tenzij het geen shooter is … dan verzinnen we wel iets anders). De clan community van onze site wordt gehuisvest op het forum waar er hele threads op gericht zijn goede afspraken te maken. Dus zoek jij een leuke clan om bijvoorbeeld Modern Warfare 2 mee te knallen? Meld je aan! Zoek je een hardcore clan? Ook dat kan geregeld worden!

Voor diegenen die al meer ervaring hebben in het clangebeuren hebben wij ook nog posities als clanleader vrijstaan. Deze mensen zijn verantwoordelijk voor het opzetten van trainingen, battles e.d. en leiden de clan in zijn algemeen in goede banen. Wat dit betreft is het wie het eerst komt wie het eerste maalt! Dus meld je aan en stuur me een mail en/ of PM:

info@360clan.nl

Tenslotte is er ook nog behoefte aan een moderator voor het 360clan forum. Het aantal mods zal daarbij naar behoefte toenemen, dus als je het in eerste instantie niet wordt hebben we je mail voor als het forum zich vermenigvuldigd! Van een mod wordt er verwacht dat hij regelmatig actief aanwezig is op het forum en daar waar benodigd threads samenvoegt, offtopic spammers waarschuwt (behalve in offtopic) en vooral gewoon gezellig meekletst! Stuur zoals gezegd even een mailtje en vermeld daarin hetgeen je wilt doen en waarom. Alle inzendingen worden serieus meegenomen en beantwoord.

Tot ziens bij 360clan.nl!