Over ons


Waarom bestaat LiveXbox?

Allereerst welkom op LiveXbox! Via LiveXbox is het eenvoudig om op één plek 24/7 op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent de Xbox 360, Xbox Live & Xbox games. Omdat wij van mening zijn dat er tegenwoordig zo veel nieuws te vinden is op internet, er bijna geen overzicht meer is. Met LiveXbox willen we je in ieder geval alles over de Xbox 360 laten lezen!

Hoe kan ik LiveXbox blijven volgen?

In de moderne tijden waarin we leven komen er tegenwoordig steeds meer ‘social networking sites’ om de hoek kijken. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat je ook vanaf je favoriete social network site (bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Hyves of MySpace) altijd op de hoogte kan blijven van het laatste Xbox 360 nieuws! Elk bericht die op LiveXbox geplaatst wordt, wordt automatisch doorgestuurd naar alle bekende social networks.

Volg alles Live!

De nieuwsberichten die je kan vinden op LiveXbox worden 24 uur per dag door geplaatst. We streven ernaar zoveel mogelijk Nederlandse nieuwsberichten te plaatsen.

Kan ik meehelpen?

We zijn momenteel bezig om nog een aantal nieuwe initiatieven te ontplooien! Ben je een fanatieke Xbox 360 gamer en lijkt het je wel wat om met internet en alles wat daarbij komt kijken aan de slag te gaan? Stuur ons dan direct een mailtje en we nemen zeker contact met je op.