Nieuws: Winnaars Darksiders figurine

Sinds vorige week ligt Darksiders in de winkel, een bad-ass actie game van Vigil Games en THQ die jou in de schoenen plaats van War. Een Horseman wiens taak het is de aarde te beschermen. Je wordt echter beschuldigd van het veroorzaken van een puinhoop op de aarde en wordt teruggestuurd om de rotzooi weer op te ruimen.

Om deze quest te volbrengen ga je op een episch avontuur dat je langs vele schitterende plekken op aarde brengt. Van duistere dungeons tot werelden die zo uit sprookjesbos lijken te komen. Als War is het jou taak om hier de strijd tussen hemel en hel een halt toe te roepen en de vrede te herstellen.

Om de release van Darksiders te vieren gaven we, in samenwerking met THQ, 3 keer een hele vette figurine weg van War. Dit zijn de winnaars geworden:

tallguyray

Delta Hawx

WallSight

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Jullie ontvangen binnenkort een email met meer informatie! Voor de mensen die niet gewonnen hebben en toch graag nog wel iets willen winnen. Vanaf maandag geven we 3 comics weg van Darksiders, dus je kansen zijn nog lang niet verkeken!