Nieuws: Singleplayer en DLC details Bad Company 2 onthuld

In de nieuwste aflevering van Gametrailers TV zijn een aantal details van Bad Company 2 onthuld. In deze aflevering werd namelijk voor het eerst de singleplayer getoond en Karl Magnus Troedsson, Executive Producer van Bad Company 2, gaf de eerste details rondom toekomstige DLC vrij.

Singleplayer

In de singleplayer van Bad Company 2 zul je spelen met hetzelfde team als in het eerste deel, wat betekent dat Preston Marlowe, Sergeant Redford, George Haggard en Sweetwater allemaal terugkeren. Jij zal opnieuw als Preston spelen, en dus geen directe controle hebben over de rest van de groep. De humor die de groep in Bad Company 1 bracht zal weer aanwezig zijn, al wist men wel te vertellen dat de situaties waarin het team terecht komt deze keer een stuk serieuzer van aard zullen zijn. Nieuwe locaties die je in het 10 uur durende avontuur zult tegenkomen zijn onder andere Alaska en de jungles van Zuid-Amerika.

DLC

Plannen voor DLC heeft ontwikkelaar DICE al. Men is van plan veel gratis content uit te brengen, maar ook content waar betaald voor moet worden staat momenteel in de planning. Wat er precies in deze pakketten zal zitten is niet bekend, maar uitbreidingen voor de multiplayer, zoals nieuwe wapens en maps, liggen voor de hand. Troedsson liet weten dat er voor deze uitbreidingen goed naar de community geluisterd zal worden.