Nieuws: Schandalen Tiger Woods geen effect op verkoopcijfers

Er is de voorbije weken enorm veel commotie geweest rondom de persoon Tiger Woods en Electronic Arts vreesde dan ook dat dat dat een negatieve invloed zou hebben op de verkoopcijfers, maar die vrees blijkt nu volledig ongegrond te zijn. Peter Moore van EA Sports zei namelijk tegenover CNBC dat Tiger Woods’ serie niet minder verkocht is na de schandalen.

Vervolg op samenwerking

Daarom dat EA Sports onlangs een vervolg van de samenwerking heeft aangekondigd Tiger Woods 11 voor PS3, Xbox 360 en Nintendo Wii. PC bezitters krijgen dan weer het Tiger Woods PGA Tour Online voorgeschoteld, wat zoals de naam het al zegt meer nadruk zal leggen op het online gedeelte. EA geeft als reden aan dat ze Tiger Woods louter als sportman bekijken, alhoewel hij voor onbepaalde tijd afstand heeft genomen van het golven, en niet als mediafiguur.

Wat heeft die arme Tiger dan gedaan?

Vele jonge vrouwen en dames van het plezier hebben de voorbije weken beweerd dat ze een al dan niet eenmalige ontmoeting met Tiger Woods hebben gehad, terwijl Woods toch wel een vrouw had. De pers maakte dan ook brandhout van hem en miste geen enkele kans om met hem te lachen.

Bron: XboxOnly.nl