Nieuws: Monster Hunter MMO alleen in Japan?

Capcom heeft laten weten dat de reeds aangekondigde Monster Hunter MMO voor de Xbox 360 momenteel alleen in Japan uit zal komen.

Europa en US

Een woordvoerder van Capcom liet weten dat er nog geen zekerheid is of de game ooit in Europa en Amerika zal verschijnen. Nadat het origineel in 2007 voor de PC verscheen, zal de MMO game Monster Hunter binnenkort in Japan verschijnen voor de Xbox 360:

Quote:
“Monster Hunter Frontier is an online multiplayer action RPG currently only available in Japan and other Asian territories. Originally released in 2007 for the PC, it has now been confirmed that Monster Hunter Frontier will be released in Japan on the Xbox 360.

“As yet the title has not been confirmed for release in Europe or North America.”

Wat kunnen we verwachten?

De game zal komende zomer uit komen in Japan, waarvoor er eerst een gesloten Beta zal komen in Mei. Iedereen die er gebruik van wil maken zal bovenop de kosten van hun Gold Membership, elke maand nog eens 1400 Yen (€11) moeten betalen. Er zijn ook geen enkele veranderingen gemaakt met de originele PC game. Dit zouden we in Europa kunnen verwachten bij een eventuele release, maar verwachten jullie dat de game naar het westen zal komen?

Bron: XboxOnly.nl