Nieuws: Mass Effect 2 scoort hoge cijfers

De 1ste reviews zijn binnen voor Mass Effect 2 en het ziet er goed uit. Voorlopig zijn het nog maar 3 recensies, maar toch scoort Mass Effect een gemiddelde van een 9,6. De sites IGN, IGN Australia en Nowgamer hadden de primeur om de game als eerste te beoordelen.

9,3 tot 9,8

Het grote IGN gaf de game een 9,6, terwijl de Australische uitvoering van die site een 9,3 uitdeelde. Het Engelse Nowgamer gaf tot nu toe het hoogste cijfer met een 9,8. Volgens reviewer Erik Brudvig van IGN maakt het niet uit welk aspect van Mass Effect 2 je bekijkt, alles is top.

Quote:
“Games like Mass Effect 2 don’t come around often enough. Look at any aspect and you can be sure it’s great. It’s incredibly personal while still retaining a sense of epic sweeping scale. The combat and mission design are outstanding. The visuals, voice acting, soundtrack, and direction are miles ahead of the competition.”

29 januari

Mass Effect 2 komt deze vrijdag uit voor de Xbox 360 en PC. De game plaatst je opnieuw in de schoenen van Commander Shepard en dit keer word je op een ‘zelfmoordmissie’ gestuurd. Spelers van de 1ste Mass Effect zullen de keuzes die ze in het vorige deel hebben gemaakt ook in dit deel voelen, aangezien Mass Effect 2 bekijkt welke acties je in de 1ste game hebt ondernomen.

Bron: XboxOnly.nl