Nieuws: Mass Effect 2 DLC gratis op Marketplace

Het is niet vaak dat de maandagmorgen goed begint, maar nu lijkt dat toch het geval. Er zijn 9 downloadable content items voor Mass Effect 2 gratis op de Marketplace verschenen.

Alleen US?

De items, ondekt door IGN, variëren van wapens tot armor en andere items zoals Visors, ook de Normandy Crash Site staat online. Deze DLC zal ook beschikbaar worden via het in-game Cerberus Network. Op de site van IGN staat de complete lijst met items. Het is niet duidelijk of de downloads alleen voor de VS gelden of dat ook Nederlanders ze op kunnen pikken. Het motto hier is, als je het niet probeert weet je het niet, dus snel downloaden. Het kan namelijk best een vergissing zijn en dan is het zo weer van de Marketplace af.

1ste reviews

Vanochtend konden jullie al lezen dat Mass Effect 2 in de 1ste reviews flink hoog scoort. De game ontving een 9,3, 9,6 en een 9,8. De game komt eind deze week uit voor de Xbox 360 en PC.

Laat het zeker even weten als het je lukt om deze items te downloaden. We zijn en blijven natuurlijk Nederlanders die alles het liefst gratis willen hebben.

Bron: XboxOnly.nl