Nieuws: L.A. Noire onthulling in februari

In een Q&A heeft Rockstar Games gisteravond op haar website bekend gemaakt dat we in februari een grote onthulling kunnen verwachten over L.A. Noire. Volgens Rockstar Games zal een tijdschrijft een coverstory over de game hebben in de februari uitgave.

Geen platform info

In de vraag die Rockstar Games beantwoordde werd ook gevraagd naar de exclusiviteit van L.A. Noire. Vanaf het begin af aan is er al speculatie over de platformen waarop de game verschijnt. Rockstar gaf wel aan de onthulling ‘geweldig’ wordt een ‘echte diepe kijk’ zal geven in L.A. Noire, maar platformen waarvoor de game zel verschijnen noemde men niet.

Quote:
There will be something great to see soon – a proper in-depth look at the game and why it is so ground breaking and innovative, both in terms of the game’s design and the amazing new technology to support it. Expect to see a long-awaited reveal via a big cover story next month.

Primeur Game Informer?

Rockstar Games noemde in de Q&A geen specifiek blad dat de primeur zou krijgen. Aangezien Game Informer eerder al de eer had GTA IV en Max Payne 3 uit de doeken te doen is het te verwachten dat de primeur aan hen gegund is. Een primeur in Game Informer zou overigens waarschijnlijk betekenen dat de game multiplatform is, aangezien onthullingen van exclusieve titels vaak voorbehouden zijn aan de officiële Xbox of PlayStation magazines.

L.A. Noire is vanaf het begin af aan een behoorlijk mysterie geweest en veel Gaming Only bezoekers zullen dan ook halsreikend uitkijken naar meer informatie.