Nieuws: Interview met voice actor Shepard

RPGsite heeft onlangs een interview met de stem achter Commander Shepard, Mark Meer, afgenomen. Hierin vertelt hij onder andere hoe hij in het vak is gerold en hoe hij deel 1 van Mass Effect heeft gespeeld. Dit alles in de trant van de release van Mass Effect 2 aankomende vrijdag, waar de marketing machine inmiddels op volle toeren voor draait.

Renegade

Mass Effect viel op verschillende manieren te spelen, te weten Paragon en Renegade. Op de vraag hoe hij deel 1 heeft gespeeld, antwoordde hij met het volgende:

Quote:
When I play RPG’s, I generally play evil on my first go-through, then switch to good for the second so I can feel like I’m redeeming myself and making amends to all those poor folks I screwed over for quick cash the first time around.

Baldurs Gate 2

Verder in het interview verteld Meer over hoe hij in het vak is gerold met een enkel zinnetje in Baldurs Gate 2 en jaren later de hoofdrol kreeg in Mass Effect 2. Hij geeft nog een paar kleine hints naar het spel, maar verteld helaas niets dat bij de doorgewinterde fan nog niet bekend is. Ben je benieuwd naar de persoon achter de stem van Shepard, het gehele interview is hier te lezen.

Bron: XboxOnly.nl