Nieuws: EU releasedatum voor Sonic & Sega All-Stars Racing

Sega heeft de Europese releasedatum van Sonic & Sega All-Stars Racing aangekondigd. De game verschijnt namelijk op 26 februari in de Europese winkelrekken.

Tijdens een waanzinnige strijd om de geruite vlag moeten Sonic en zijn vrienden over parcoursen racen die door middeleeuwse kasteelwallen, weelderige regenwouden en drukke steden voeren. Populaire personages, zoals Dr. Eggman, Tails, AiAi, Amigo en nog vele anderen doen met Sonic mee in zelfgebouwde voertuigen, terwijl ze met ronkende motoren tegen elkaar botsen om de rest voor te blijven. Alle personages racen over het parcours in auto?s, vliegtuigen en motors; AiAi racet zelfs in een banaanmobiel! Om op het podium te komen, moet je geheime sluiproutes nemen, snel reageren en strategisch geplaatste obstakels ontwijken.

Winnen is slechts ??n facet van Sonic & SEGA All-Stars Racing! Elk personage heeft een unieke All Star-techniek, zoals Super Sonic, Banana Blitz en Tails Tornado. Op het parcours kun je power-ups en wapens verzamelen. Deze kun je vervolgens inzetten tegen de andere deelnemers om ervoor te zorgen dat ze de eerste positie niet in gevaar brengen. Spelers kunnen het uitvechten in solo- of multiplayermodus.