Nieuws: Epic Games binnenkort met meer info nieuwe game

Het is toch al een tijdje geleden dat we nog iets vernomen hebben van Cliff Bleszinski en de man, die zich vroeger Cliffy B liet noemen, bracht daar net verandering in. Op zijn officiële Twitter laat hij namelijk weten dat hij binnenkort een gloednieuw project zou aankondigen en dat we daarom ook zeker zijn Twitter pagina moeten blijven checken.

Quote:
Kick ass news soon. VERY soon. Watch this space…

Het moet iets geweldigs zijn

In september kondigde Epic Games tussen neus en lippen al aan dat ze met iets buitengewoons bezig waren, maar dat ze daar voorlopig niets meer over konden vertellen. De kans is groot dat dat nu binnenkort aangekondigd zal worden, al kan het ook zijn dat Bleszinski het hier over iets helemaal anders heeft.

Gears of War 3?

Zo’n jaar geleden gingen de geruchten de ronde dat we met kerst een nieuwe Gears of War mochten verwachten. Daar is daarna niets meer over bekendgemaakt, al lijkt het waarschijnlijker dat een nieuwe Gears of War op een E3 aangekondigd wordt in plaats van in Twitter bericht met een maximaal aantal tekens. Het zou ook een vervolg op de Unreal Tournament serie kunnen zijn of ook misschien een gloednieuwe game voor Project Natal of Sony’s Arc

Bron: XboxOnly.nl