Nieuws: EA erkent slechte Army of Two ideeën

EA Montreal topman Alain Tascan heeft in een interview met Videogamer.com toegegeven dat men een aantal slechte beslissingen heeft genomen wat de 1e Army of Two betreft. Met bepaalde game-elementen haalde de ontwikkelaar en uitgever namelijk de woede van een grote groep mensen op de hals.

Hierbij ging het vooral om het feit dat je in de game terroristen kunt omleggen voor geld op plekken waar op dat moment in het echt ook werd gevochten. Daarbij kwamen echte soldaten om het leven en dat schoot veel mensen in het verkeerde keelgat. EA deed verder geen boekje open over andere slechte game-elementen, maar gaf nog wel toe dat het idee om tampons te gebruiken om schotwonden mee te dichten uiteindelijk nog werd geschrapt.

De vraag is natuurlijk in welke mate dit invloed heeft op Army of Two: The 40th Day. Tascan zei hierover het volgende:

Quote:
“The new one I feel is still very funny, but at least it’s more ‘Bruce Willis funny’ than ‘Steven Seagal funny.'”

Naar alle waarschijnlijkheid is dit een goed teken, aangezien Bruce Willis heel wat meer goede films op zijn naam heeft dan Steven Seagal. Maar hoe zich dit uiteindelijk in de game vertaalt blijft een beetje onduidelijk. We zullen er echter gauw genoeg achter komen. Army of Two: The 40th Day is namelijk vanaf morgen verkrijgbaar in Europa.

Maar wie is er nou eigenlijk meer bad-ass? Bruce ‘Yippiekaye motherfucker’ Willis of Steven ‘I will fuck you up with my aikido’ Seagal?