Nieuws: Dead Rising beschikbaar als Game on Demand

Zoals een tijdje geleden aangekondigd werd, is Dead Rising voor iets minder dan 30 euro als Game on Demand op Xbox Live Marketplace beschikbaar, tenzij je in Japan, Indië, Korea of Duitsland woont. Aziaten, Amerikanen en Canadezen mogen dan weer Halo Wars downloaden, waarop wij nog voor onbepaalde tijd op mogen wachten.

Dead Rising

Freelance persfotograaf Frank West zit in Dead Rising vast in een winkelcentrum dat geteisterd wordt door hordes zombies en hij heeft maar 72 uur om dit unieke verhaal naar buiten te krijgen. Frank moet al zijn inventiviteit inzetten om de gebruiksvoorwerpen te kunnen gebruiken die hij overal vindt om te overleven en het verhaal te vertellen dat hem beroemd zal maken.

Halo Wars

Halo Wars is een strategiespel gebaseerd op het legendarische Halo universum en wordt gemaakt door de ontwikkelaar van Age of Empires. Halo Wars speelt zich af voor het verhaal van Halo: Combat Evolved, waar men de leiding neemt over de UNSC groep Spirit of Fire. Daarnaast kan de speler aan de slag met de Covenant. Bijna alle bekende personages uit de Halo trilogie zullen hun opwachting maken in deze game

Bron: XboxOnly.nl