Nieuws: Assassins Creed II DLC volgende week

De eerste downloadable content voor Assassins Creed II zal volgende week donderdag te downloaden zijn in de PlayStation Store en op Xbox Live Marketplace. Dat meldt Ubisoft vandaag. De content, ‘Battle of Forli’ geheten, zal €3,99 op het PSn kosten en 320 MS Points op de Xbox 360.

Sequence 12

Battle of Forli is het ontbrekende 12e stukje in Ezio’s geheugen. In dit deel moet je Macchiavelli en Sforza te hulp schieten en ervoor zorgen dat een piece of eden niet in slechte handen valt. Waarschijnlijk kun je hier ook weer gebruik maken van Da Vinci’s vliegmachine.

Sequence 13

Wie Assassins Creed II heeft uitgespeeld, weet dat ook sequence 13 ontbreekt. Deze zal volgende maand beschikbaar zijn en heet Bonfire of the Vanities. Hierin zul je een monnik van zijn boosaardige plannen moeten afhelpen door al de invloedrijke personen die hem steunen uit te schakelen in meer dan 10 missies. Je zult dit moeten doen in een nieuw deel van Firenze en Ezio zal van een gloednieuwe move gebruik kunnen maken: de spring-jump. Deze zal iets duurder zijn, in Amerika is deze content één dollar duurder. Europese prijzen voor zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3, zijn nog niet genoemd.