Nieuws: Achievements Aliens vs. Predator onthuld

SEGA heeft de achievements van haar aanstaande game Aliens vs. Predator bekend gemaakt. De game bevat 50 achievements die samen goed zijn voor de gebruikelijke 1000 gamerpoints. Een overzicht van alle achievements kun je vinden op de website van Xbox360achievements. Het spel ligt 19 februari in de winkels.

Standaard achievements

De achievements zijn redelijk standaard te noemen in vergelijking met andere shooters. Je krijgt achievements voor het uitspelen van het spel op verschillende moeilijkheidsgraden. Het zoeken naar Trophy Belts en Audio Diaries. Ook een bepaalde hoeveelheid tegenstanders doden met een specifiek wapen behoort tot de uitdagingen.

Over Aliens vs. Predator

In Aliens vs. Predator krijg je de kans om in de huid van één van de drie beruchte rassen te kruipen: de koloniale marinier, de predator en de alien. Elk van de drie ‘rassen’ heeft een eigen solocampagnemodus met een sterk verhaal boordevol actie, dat volledig is verweven met de campagnes van de andere twee rassen. Aliens vs. Predator bevat tevens een unieke 3-voudige online multiplayer, waarin gamers de drie rassen tegenover elkaar kunnen zetten in een ultieme overlevingsstrijd om tot het dodelijkste ras gekroond te worden.

Bron: XboxOnly.nl