Nieuws: 1 miljoen stuks LEGO Batman verkocht in UK

Warner Bros heeft vandaag in een persbericht verklaard dat er van het spel LEGO Batman 1 miljoen exemplaren verkocht zijn in de UK. Het spel werd 2 jaar geleden gelanceerd en is beschikbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PlayStation 2, PSP, DS en PC.

Topper

Ondanks dat het spel al 2 jaar geleden is uitgebracht blijft het spel steevast in de top 10 staan van best verkochte games in het Verenigd Koninkrijk. Volgens de makers komt het vooral door de hoge fun factor van het spel.

Quote:
The team at TT Games worked incredibly hard to make LEGO Batman: The Videogame a very fun experience for players. The fact that the title continues to remain on the best-selling charts more than a year after its release is a testament to the best-in-class gameplay TT Games continues to deliver.

Gratis weggegeven

Het bericht spreekt alleen niet van het feit dat LEGO Batman het laatste jaar bij diverse consoles als onderdeel van een bundle zat. Dit betekent dat bij de aanschaf van een nieuwe console er enkele games zaten bijgesloten waaronder dus LEGO Batman. Als deze “weggegeven” games ook meegeteld worden is er wellicht sprake van een ietwat vertekend beeld.

Bron: XboxOnly.nl