Jullie spelen Halo en steunen zo Haiti! [BELANGRIJK]

Blog Bungie heeft aangekondigd dat ze een een tiende van een dollar doneren, ten voordele van de situatie in Haiti, voor elke speler die in Halo 3 of Halo 3: ODST, z'n avatar verandert in het hartje. De site geeft ook mee niet boven de maximumbedrag van 77.000 dollar te gaan.

Haiti werd onglans getroffen door een aardbeving van maar liefst 7 op de schaal van Richter. Scholen, overheidsgebouwen, winkelcentra en verschillende woonblokken werden met de grond gelijk gemaakt. Ook België helpt de slachtoffers. Ze stuurden enkele dagen geleden al B-Fast, een noodteam dat altijd paraat is om over heel de wereld slachtoffers bij te staan. En voor diegenen die zich het benefietprogramma op één nog herinneren ten tijde van de tsunami in Indonesië; opnieuw zal zo'n actie plaats vinden. Haiti 1212 moet voor de financiële steun zorgen die het land in deze tijden zeker nodig heeft.
 

Gamers verenigt u! Als iedereen z'n steentje bijdraagt hebben we een grote impact!

Hier vind je de voorwaarden die moeten voldaan worden:
 

1. Round up all of your friends and hop online with Halo 3 or ODST any time next from 00:01AM PST Wednesday, 1/20, through 23:59PM PST Thursday 1/21.

2. Edit your appearance settings so your character is wearing the RED HEART emblem.

a. Press START
b. Select “SETTINGS” / “APPEARANCE”
c. Select “EMBLEM”
d. Select “Hearts” ICON, “Circle” BACKGROUND
e. Back out to the APPEARANCES menu and select “COLORS”
f. Set “EMBLEM PRIMARY” to RED (or MAROON / BRICK / ROSE depending on which game you’re playing!)
g. Set “EMBLEM SECONDARY” to WHITE

3. Once your emblem is set, play! This can be a custom game or a matchmaking game, just make sure it’s played online, on Xbox LIVE, or we can’t track it.