Battlefield: Bad Company 2 krijgt nieuwe details mee

Gisteren mochten we reeds de eerste beelden van de singleplayer van Battlefield: Bad Company 2 ontvangen, welke vandaag verder worden onder de loep genomen door Gametrailers TV. Karl Magnus Troedsson, de Executive Producer van de game, geeft enkele leuke weetjes rond de game weg, zowel over de singleplayer als over de downloadable content.

In de singleplayer ga je opnieuw op pad als Preston Marlowe met Sergeant Redford, Sweetwater en Haggard in je squad. De humor die de vorige Battlefield: Bad Company typeerde, zal zeker terugkeren, toch zal het er allemaal wat serieuzer aan toegaan. De singleplayer die je een tien uur zal bezighouden, neemt je trouwens mee naar locaties waaronder Alaska en Zuid-Amerika.

Bad Company 2 zal tevens rijkelijk voorzien worden van downloadable content door ontwikkelaar DICE, waarvoor men zeker naar de community zal luisteren. Naast gratis content, zal men ook betalend materiaal op de Marketplace zwieren. Wat wij van de game verwachten, kan je lezen in het derde deel van ‘Dit wordt 2010’!